Bez kategorii

Depresja

Zaangażowaliśmy się w akcję tłumaczenia literatury dwunastokrokowej dla osób z depresją. Zapraszamy do wsparcia zorganizowanej przez nas zrzutki. Ci, którzy mają kontakt z osobami borykającymi się z problemem depresji, często zastanawiają się, jak pomóc. Nasza zbiórka to jedna z możliwości. Osoby, które szukają wsparcia w walce z depresją, zapraszamy na stronę Anonimowych Depresantów. Być może grupa okaże się istotnym elementem Waszego zdrowienia.

Opis naszej akcji: zbieramy fundusze na przetłumaczenie i wydanie Wielkiej Księgi Anonimowych Depresantów (Depressed Anonymous), Przewodnika do pracy nad 12 Krokami (The Depressed Anonymous Workbook), Medytacji na każdy dzień (Higher Thoughts for Down Days) oraz w miarę możliwości przetłumaczenie kolejnych pozycji wydanych przez Wspólnotę Anonimowych Depresantów w Stanach Zjednoczonych.